Me ollaan Halden.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

© Halden Suomi 2019 - Kokkola, Keski-Pohjanmaa, Suomi

puh: 040 199 6169  |  email: asiakaspalvelu@halden.fi

Arvoja pitää arvostaa.

Meidän arvojamme ovat luottamus, jatkuva kehitys ja erottuminen. Nämä ovat Haldenin peruskallio.

Luottamus. Emme tahdo myydä palvelua, joka ei ole laadukkainta mahdollista. Meidän ja asiakkaan välisestä luottamuksesta kertoo se, että pyrimme aina rakentamaan pitkäaikaisia suhteita. Luottamukseen kuuluu myös tiimimme keskenäinen luottamus yrityksen sisällä. Teemme päätökset yhdessä, kunnioitamme arvojamme ja teemme intohimolla töitä tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua.

Jatkuva kehitys. Tyytyväisyys tappaa kehityksen. Yritys joko kehittyy tai kuolee. Vaikka palvelumme kehittämiseen on käytetty lukemattomia päiviä ja öitä, haluamme jatkaa kehitystyötä jatkossakin, jotta asiakkaamme saa aina suurimman mahdollisen hyödyn yhteistyöstämme.

Erottuminen. Yrittäjälle mikään ei ole tärkeämpää kuin huomio oikeilta ihmisiltä, sillä tehdään kontakteja, saadaan projekteja ja tahkotaan tulosta. Jotta saa huomiota, täytyy erottua joukosta. Surullisen valtava osa yrityksistä elää menneessä, eikä edes yritä uudistua. Tämä on toinen kohta, joka on kuolemaksi.

 

Yrityksen kehitys kärsii, kun se koittaa digimarkkinoinnin aikakaudella tuoda osaamistaan kohderyhmän tietoisuuteen ikivanhoilla menetelmillä. Voit huutaa niin kovaa kun keuhkoista lähtee, mutta se on typerää ja turhaa, jos kukaan ei sitä kuule.